ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ/ΙΣΤΟΡΙΑ
Στην αγκαλιά των βουνών που περικλείουν την κοιλάδα Aragua της Βενεζουέλας βρίσκεται η Hacienda Santa Teresa. Σε αυτό το σημείο, εδώ και πέντε γενιές, η οικογένεια Vollmer μαζί με τους Maestros Ronenos της δημιουργούν ρούμι ως μια άλλη μορφή τέχνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα super premium ρούμι με πάνω από 200 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, το SANTA TERESA 1796.
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ/ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Το ζαχαρότευτλο και το νερό που χρησιμοποιούνται, προέρχονται απευθείας από το κτήμα και τις τοπικές φάρμες της κοιλάδας Aragua. Αυτό το φυσικά πλούσιο terroir εξασφαλίζει τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για την ωρίμανση του ρουμιού. Από τη ζύμωση ως την απόσταξη, την ωρίμανση και την ανάμειξη, όλα συμβαίνουν στην Hacienda Santa Teresa. Το SANTA TERESA 1796 είναι ένα blend από διαφορετικών ειδών ρούμια τα οποία έχουν παλαιωθεί από 4 μέχρι 35 χρόνια πριν αναμειχθούν μεταξύ τους μέσα από μία σύνθετη διαδικασία blending, τη μέθοδο Solera η οποία διασφαλίζει ότι κάθε φιάλη SANTA TERESA 1796 σφραγίζει μέσα της λίγο από το πρωταρχικό βαρέλι του 1796.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΡΚΑΣ/ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Χρώμα κεχριμπαρένιο-κόκκινο, με πλούσια δάκρυα. Έντονα φρουτώδες άρωμά με νότες ξύλου που φέρουν τη μακρά παλαίωση σε βαρέλι. Ένα θεσπέσιο ρούμι με ασύγκριτα πολύπλοκη και βαθιά γεύση και με νότες από βανίλια, δαμάσκηνα, ξηρούς καρπούς, μαύρη σοκολάτα, κανέλα και νύξεις μελιού και πιπεριού.

















