ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ/ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Grey Goose αποστάζεται στη Γαλλία, χρησιμοποιώντας τις παραδόσεις του Maitre de Chai. Χρησιμοποιούνται μόνο 2 συστατικά: χειμερινό σιτάρι Picardie απλής προέλευσης και φυσικό νερό πηγής. Αυτό που είναι σημαντικό για τους καταναλωτές, αλλά τους εκπλήσσει συγχρόνως, είναι ότι πρόκειται για 100% γαλλική βότκα, φτιαγμένη 100% στην Γαλλία, από γαλλικό σιτάρι και νερό πολύ καλής ποιότητας. Ο εμπνευστής της Grey Goose και Maitre de Chai είναι ο François Thibault.
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ/ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η γέννηση της Grey Goose ξεκινά στην ευρύτερη περιοχή του Picardie στην βόρεια Γαλλία όπου φύεται, μαζεύεται, ζυμώνεται και αποστάζεται το χαρακτηριστικό, μαλακό, χειμερινό σιτάρι από το οποίο παράγεται. Από εκεί, το απόσταγμα ταξιδεύει 600 χιλιόμετρα στις ειδικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Gensac-le-Pallue της Grand Champagne στο Κονιάκ, όπου αραιώνεται με φιλτραρισμένο νερό από τις τοπικές πηγές και εμφιαλώνεται.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΡΚΑΣ/ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η ραφινάτη γεύση της Grey Goose είναι η απόλυτη ενσάρκωση της ευγενικής Γαλλικής της καταγωγής. Το άρωμα της είναι στρογγυλό, με μια προκλητική γλυκύτητα που θυμίζει Γαλλικό αμυγδαλωτό. Η γεύση της είναι πλούσια, γεμάτη, γενναιόδωρη. Λιώνει στο στόμα αφήνοντας μια έντονη και με μεγάλη διάρκεια επίγευση.