Ιστορία
Χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι που παραμένουν αμετάβλητες από το 1888 (Kentucky). Πρόκειται για μια συγκεκριμένη συνταγή, που αποτελείται από 60% καλαμπόκι, σίκαλη και βυνοποιημένο κριθάρι, στην οποία οφείλεται η χαρακτηριστική του γεύση. Η παλαίωση γίνεται σε ελαφρώς καπνιστά, καινούρια βαρέλια από λευκή δρυ, μια διαδικασία χάρη στην οποία απελευθερώνονται όλες οι γεύσεις του και το whisky αποκτά το χαρακτηριστικό του χρώμα.
Λίστα συστατικών
Καλαμπόκι, σίκαλη και κριθάρι
Tips
Σκέτο ή με πάγο